تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۹
کد خبر: ۳۱۹۷۹۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مشاور رییس‌جمهور:

مناطق آزاد مشترک ایران و عراق فرصت اقتصادی در شرایط تحریم است  

 

 مشاور رییس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی گفت: مناطق آزاد مشترک با عراق با همکاری اتاق‌های بازرگانی، می‌توانند فرصت تنفس اقتصادی برای کشور در شرایط تحریم باشند و به توسعه پایدار استان کمک کنند.

 معصومه آقاپور علیشاهی پنجشنبه در نشست بررسی موضوعات اقتصادی استان در محل معاونت اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: خوزستان زخمی است اما هرگز خم نمی‌شود، در جنگ تحمیلی و ۱۲ روزه ایستاد و امروز هم در جنگ اقتصادی استوار است.

وی با تجلیل از ایستادگی تاریخی مردم خوزستان با بیان اینکه ایران مدیون خوزستان است، افزود: مردم بزرگ و سرسخت این استان هرگز اجازه ندادند کشور در سخت‌ترین دوران‌ آسیب ببیند، حال نیز اگر حال خوزستان خوب شود، حال اقتصاد ایران نیز بهتر خواهد شد.

آقاپور علیشاهی به ظرفیت‌های بی‌بدیل استان خوزستان اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی تحریم‌های خارجی فشار می‌آورند ولی تحریم‌های داخلی نیز تاثیری عمیق‌ و مهلک‌ بر اقتصاد کشور دارند، امروز زمان فعال‌سازی مکانیسم همدلی است.

در ادامه این نشست معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار کرد: خوزستان با وجود ظرفیت‌های ویژه اقتصادی، موقعیت ویژه مرزی با عراق و توان بالقوه صادرات غیرنفتی، می‌تواند محور عبور کشور از تحریم‌ها و افزایش صادرات غیرنفتی باشد.

جواد کاظم نسب الباجی با اشاره به چالش ها و بحران‌های استان از جمله مسایل زیست‌محیطی، گردوغبار، آتش‌سوزی تالاب‌، آلودگی‌های صنعتی و تنش‌های آبی افزود: این چالش‌ها نشان از وجود زخم عمیقی در خوزستان هستند و باید توجه بیشتری در سیاست‌های ملی به استان خوزستان شود.

وی هشدار داد: اگر انتقال آب به سایر استان‌ها متوقف نشود و حق‌آبه کشاورزی خوزستان تامین نشود با افت شدید در تولید و مهاجرت معکوس روبرو خواهیم شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار